Aktuella tjänster     

Ledaren i Sydost

inom chefsrekrytering


Global konkurrens. Hård kamp om medarbetare och marknadsandelar. Ökade krav på etik, effektivitet och konkreta kundvärden. Sociala medier som gör att bra och dåliga arbetsgivare snabbt hamnar i sökarljuset. Så ser verkligheten ut på 2010-talet. En konsekvens för din verksamhet är att det blir allt viktigare, och allt svårare, att knyta till sig de bästa krafterna.

 

Här kommer Högström & Co in i bilden. Vi använder ett omvärlds- och marknadsperspektiv i arbetet med att ta fram kravspecifikationen i samband med chefsrekryteringen. Det innebär att konsulten sätter sig in i din verksamhets utmaningar och behov. På så sätt får vi en tydlig bild av vilka insatser som krävs och vilka egenskaper som chefen eller specialisten bör ha för att ge varumärket ett försprång.

 

Ibland räcker det inte med att annonsera för att finna rätt person. Därför har din verksamhet tillgång till Executive Search/Headhunting. Med andra ord: våra specialister letar via databaser, nätverk och andra kanaler upp kandidater som stämmer överens med kravspecifikationen.

 

 

Chefsrekrytering med garanti

 

Marknadsledarskapet och regionperspektivet skiljer Högström & Co från konkurrenterna i Sydost. Vi arbetar med rekrytering och finns i Växjö, Kalmar, Karlskrona, Malmö och Oskarshamn.

 

Under 2010 genomförde våra konsulter omkring hundra rekryteringar av chefer och specialister - inom näringsliv och offentlig sektor. En genomgång sedan starten 2003 visar att 99 procent av uppdragen har varit framgångsrika. Lägg därtill att vi erbjuder chefsrekrytering med garanti.

Läs mer om vårt arbetssätt.

 

 

Regionalt, nationellt och internationellt nätverk

 

Högström & Co är medlem i INAC Global Executive Search. Därmed har din verksamhet tillgång till utvalda rekryteringsspecialister i ett fyrtiotal länder över hela världen.

 

Men allra viktigast är den lokala och regionala förankringen. Våra medarbetare har ledarerfarenhet i kombination med djup kunskap om näringslivets och den offentliga sektorns villkor i sydöstra Sverige. Det är möjligt eftersom vi lever och verkar i regionen.

 

Kontakta gärna någon av våra konsulter, så får du veta mer om vad din verksamhet kan vinna på att samarbeta med ledaren i Sydost inom chefsrekrytering.

Reflektioner

- nytt nummer av vårt nyhetsbrev

 

2014-06-23

 

Läs gärna vårt senaste nummer av vårt nyhetsbrev Reflektioner.

 

Vi skriver bland annat om Lärande i organisationer och så har vi intervjuat Fredrik Hansson på Colorama i Malmö.

 

Du hittar det under Nyhetsarkiv, Nyhetsbrev.

 

Fler nyheter

Ny Publikchef vid Marinmuseum i Karlskrona

Elin Runbert tillbaka på Högström & Co

Ny Ekonomichef på Sölvesborgshem AB

 

Läs alla nyheter